The Definitive Guide to گیاه اسپند
The Definitive Guide to گیاه اسپند
Blog Article
اسپند، گیاهی علفی و چندساله از تیره قرهداغیان است که با نامهای دیگری مانند اسفند، سداب سوری و هارمِل نیز شناخته میشود.
اسپند داراي خاصيت قارچ کش و ميکروب کش قوي است و از این رو همانند خواص عنبر نسارا، دود کردن آن برای ضدعفونی کردن هوای محیط بسیار مناسب است و در بیشتر کشورهای آسیایی از دانههای اسپند به عنوان ضدانگل، کرم کش و کشنده آمیب استفاده می شود.
کودکان زیر دو سال، افرادی دارای حساسیت به اسپند و همچنین افراد مبتلا به بیماریهای خاص کلیوی، قلبی و عروقی و کبدی بهتر است از مصرف این گیاه خودداری کنند.
متخصصان طب سنتی توصیه میکنند اگر از بیماری خاصی رنج میبرید و قصد استفاده از این گیاه را دارید، حتما قبل از مصرف با پزشک خود مشورت کنید تا از ایمن بودن آن اطمینان حاصل کنید.
با دلیل بگوئید چه کسی در این تصادف جان سالم به در برده است!؟
مصرف مستقیم دانههای اسپند به صورت ناشتا، به عنوان یکی دیگر از روشهای درمانی در طب سنتی شناخته میشود. اسفند را همچنین میتوان به صورت دمنوش نیز نوش جان کرد.
استفاده از مطالب سایت سرزمین غذا فقط برای مقاصد غیر تجاری و با ذکر منبع بلامانع است. ورود
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد. در click here غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
جدا کردن خلطهای سفت و چسبنده سینه، کمک به درمان سرفه و تنگی نفس از دیگر خواص درمانی اسپند است.
خواص اسپند یا اسفند، به شکل دود کرده و حتی به صورت خوراکی مورد توجه بسیاری از افراد قرار دارد. در بیشتر موارد طبق باورهایی که وجود دارد، اسپند را برای دوری از چشم نظر و گاهی ضد عفونی کردن هوا دود میکنند. اما برای جنبههای خوراکی اغلب از آن به عنوان مسکن طبیعی و راهکاری برای لاغری و کاهش وزن استفاده میشود.
۱ مشخصات ۲ استفاده تاریخی ۳ خواص دارویی ۴ ترکیبات شیمیایی ۵ منابع ۶ جستارهای وابسته تغییر وضعیت فهرست محتویات اسپند
در طب سنتی، طبع اسپند را گرم و خشک معرفی کردهاند. از این رو اغلب توصیه میشود افرادی که داراری طبع و مزاج گرم و خشک هستند، از آن کمتر استفاده کنند.
این گیاه در خاکهای شور مناطق معتدل بیابانی و مدیترانهای میروید و به دلیل خواص ضد التهابی و ضد عفونی کننده، در طب سنتی جایگاه ویژهای دارد.
برخی افراد ممکن است به دود اسپند یا کندر حساسیت داشته باشند. در صورت بروز علائم آلرژی و حساسیت، استفاده از آن را متوقف کنید.